Husqvarna Automower® 310E NERA
Husqvarna Automower® 310E NERA
Husqvarna Automower® 310E NERA
Husqvarna Automower® 310E NERA
Husqvarna Automower® 310E NERA
Husqvarna Automower® 310E NERA
Husqvarna Automower® 310E NERA
< späť na produtky

Husqvarna Automower® 310E NERA

2 040,00 € S DPH
- +
Posledné kusy v sklade

Husqvarna Automower® 310E NERA je robotická kosačka na trávu na údržbu trávnikov s rozlohou až 1000 m². Kosačka je vybavená funkciou EdgeCut, ktorá minimalizuje potrebu zastrihávania okrajov trávnika, čím šetrí čas a prácu pri údržbe trávnika. Kosačka 310E NERA ponúka možnosť voľby inštalácie s fyzickými vodičmi alebo inštalácie s bezdrôtovou technológiou Husqvarna EPOS™, s ktorou zažijete úplnú flexibilitu s virtuálnymi hranicami, aké umožňujú satelitné technológie, a to s presnosťou 2–3 cm, a zároveň odpadá riziko poškodenia fyzických vodičov.

Značka: Husqvarna

Katalógové číslo: 970654155

Kategória: roboticke kosacky

Husqvarna Automower® 310E NERA je robotická kosačka na trávu na údržbu trávnikov s rozlohou až 1000 m². Kosačka je vybavená funkciou EdgeCut, ktorá minimalizuje potrebu zastrihávania okrajov trávnika, čím šetrí čas a prácu pri údržbe trávnika. Kosačka 310E NERA ponúka možnosť voľby inštalácie s fyzickými vodičmi alebo inštalácie s bezdrôtovou technológiou Husqvarna EPOS™, s ktorou zažijete úplnú flexibilitu s virtuálnymi hranicami, aké umožňujú satelitné technológie, a to s presnosťou 2–3 cm, a zároveň odpadá riziko poškodenia fyzických vodičov. Technológia EPOS™ umožňuje použiť funkciu Zone Control, takže si môžete upraviť trávnik podľa svojich potrieb a vytvoriť niekoľko pracovných oblastí s rôznym nastavením pomocou aplikácie Automower® Connect. Rovnako ľahko je možné vytvoriť dočasné zóny na uchovanie sezónnych divokých kvetov alebo oblastí záhradných projektov.


Pomocou aplikácie Automower® Connect môžete svoju kosačku sledovať odkiaľkoľvek na svete a integrovať ju do vašej chytrej domácnosti. Odosielajte príkazy, prezerajte, meňte nastavenie svojej kosačky a prijímajte upozornenia pre úplnú kontrolu nad trávnikom.

*Pri nákupe kosačky Husqvarna Automower® 310E NERA s Husqvarna EPOS™ sa odporúča, aby miestny predajca vykonal kontrolu záhrady.

Kapacita
Pracovná kapacita 1 000 m²
Typ ohraničenia Virtuálne
Maximálny sklon v blízkosti ohraničujúceho vodiča 20 %
Maximálny sklon vo vnútri pracovnej plochy 30 %
Max. aktívny čas 17 h
Systém hľadania Navádzací systém EPOS™
Následuj navádzací vodič Virtuálna prepravná cesta
Systém nabíjania Automatický
Celkové rozmery
Hmotnosť, kg 12,6 kg
Rozmery výrobku, dĺžka 68 cm
Rozmery výrobku, šírka 44 cm
Rozmery výrobku, výška 28 cm
Údaje o výrobku
Farba Šedivá
Hladina hluku vnímaná 60 dB(A)
Index ochrany (IP kód) IPX5
Typ akumulátora Li-Ion
Kapacita akumulátora, Ah 2 Ah
Nabíjací prúd (A) 2,2 A
Priemerný čas kosenia na jedno nabitie 50 min
Typická doba nabíjania 40 min
Priemerná mesačná spotreba energie pri maximálnom používaní 11 kWh
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.